Изберете страница

Дистрибутори Условия

1. Какво означава да си дистрибутор на Ворошилов?

Това е фирма или частно лице,незанимаващо се с производсвена дейност,а само с търговия на продукти или услуги като дограма,щори,мрежи против насекоми или строително – ремонтни дейности.

2. Какво е необходимо за да стана дистрибутор на Ворошилов?

За да станета наш дистрибутор е необходимо да разполагате с търговска площ или изградена мрежа от клиенти – потребители на тези продукти.

3. Какво предлагаме?

> Цялата структура на фирмата ни е изградена така,че да има максимално добра комуникативност между отделите с цел бързото и качествено обслужване на клиентите.Когато не сте производител,от особено важно значение е да имате сигурен и адекватен партньор зад гърба си.Ние от Ворошилов заставаме зад Вас с целия си потенциал и производствени мощности и Ви гарантираме ,че поръчките Ви ще бъдат приети,обработени и подадени за производство в най-краткия възможен срок,за да поддържате и изграждате добър имидж пред Вашите клиенти!

> Едровите ни цени за ПВЦ и алуминиева дограма ,стъклопакети,мрежи против насекоми са най-добрите на пазара.

> Предоставяме Ви абсолютно безплатно цялата информация с която разполагаме,свързана с изграждането и развитието на този вид бизнес – от рекламната стратегия до последния етап за издаване на обекта.

> Ако не разполагате със собствен транспорт можем да Ви го осигурим на приемлива цена ,както в София,така и в цялата страна.

> Има възможност да изпълняваме спешни поръчки за дограма,стъклопакети и комарници (за по-малко от 24 часа!).

> Поради удобната локация на производствената ни база в гр.София, краткият срок на изпълнение и богатата гама продукти , максимално Ви спестяваме разкарването до други производители.

4. Как да се свържа с Ворошилов?

На ваше разположение са магазините ни в търговската мрежа!