Изберете страница

PVC дограма KoMMERLING

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ PVC ДОГРАМА?

В последните години смесите на поливинилхлорида (PVC) с различни модификатори се наложиха като подходящ материал за изработка на дограма. PVC дограмата е предпочитана поради следните си качества:

 • PVC материалът не корозира;
 • Характеризира се с дълготрайност и лесна поддръжка;
 • Освен в бяло, PVC процорците се предлагат в много други цветови гами и декорации, имитиращи дърво. Цветовете й са дълготрайни, което спестява необходимостта от периодично боядисване и нанасяне на различни защитни лакове;
 • PVC дограмата е издържлива на климатични промени и е защитена от UV-лъчение;
 • Има отлични топло- и звукоизолиращи свойства, благодарение на многокамерната си конструкция. Към нея могат да бъдат монтирани всички видове звукоизолиращи и термоизолиращи стъкла;
 • Вградените в PVC-профилите стоманени усилители осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции.

Защо Ворошилов избра за партньор KOMMERLING?

KÖMMERLING

 • Kömmerling  се отличава с всеобхватна продуктова програма за прозорци и слънцезащитни системи.
 • Kömmerling – премиум марка сред системите за прозорци с повече от сто години опит.
 • Пестенето на енергия си струва – както за нашия джоб, така и за околната среда. Но важно е и друго: спестяването на енергия трябва да е лесно, приятно и комфортно.
 • Kömmerling се отличава с всеобхватна продуктова палитра от системи за прозорци и слънцезащита.
 • Богатата производствена програма дава възможност за осъществяване на индивидуални и креативни решения.

Мисълта за партньорство води KÖMMERLING и неговите партньори непрекъснато напред. Клиентите остават верни на марката KÖMMERLING  вече над 50 години. Те се уповават на ценности като солидност, надеждност и опит. Ориентацията към бъдещето е основата на общия успех. KÖMMERLING притежава всичко, за да може и в бъдеще да гарантира успешен бизнес. На това може да се разчита.

KÖMMERLING се отличава с всеобхватна продуктова програма за прозорци и слънцезащитни системи. С богата палитра от системи се дава възможност за осъществяване на индивидуални, креативни решения. Независимо дали става дума за прозоречни стени с височината на помещението или многоъгълни елементи, фасадни конструкции или еркери в различни варианти – системите на KÖMMERLING разкриват почти неограничени възможности за оформление.

Марката KÖMMERLING е водеща в сферата на PVC плоскостите, които намират най-различни приложения. Качествените продукти, продавани в цял свят, са силно звено в групата на Профайн. Програмата се окомплектова с профилни решения, разработени по изисквания на клиентите.

KÖMMERLING отдава голямо значение на системното мислене. Качеството KÖMMERLING означава не само хармоничното единство на продуктовата програма, а и съпровождането на продукта от развойната дейност, през производството, до компетентната му употреба и екологична повторна преработка.

С доверие, откритост и прозрачност KÖMMERLING посреща предизвикателствата на бъдещето и непрекъснато утвърждава своето място на една от водещите марки за PVC прозоречни профили.

Цветове