PVC дограма GEALAN

GEALAN е традиционна немска компания, чиято история започва през 1921 г., когато се създава Schlegelbei Hof.

През 1956 г. опитът на компанията в новите технологии и суровини прави възможно създаването на ново производство-екструдиране на PVC профили за врати и прозорци. От този момент до днешни дни това е крайъгълния камък в развитието на GEALAN Fenster-Systeme. Като резултат от непрекъснатите усилия за усъвършенстване, GEALAN притежава необходимия опит и know-how в екструдирането на PVC профили за врати и прозорци. За да разшири услугите, които предлага на своите клиенти през 1999 г. към групата GEALAN бе прибавена и компания за реклама и маркетинг.

Успешните промени показват силата на GEALAN в иновационните технологии и производство. Като резултат GEALAN е сред най-добрите производители на PVC профили в Европа.

В днешно време Групата GEALAN е силен партньор на пазара на PVC прозорци и врати. Фабриките на GEALAN развиват производствения процес в зависимост от изискванията на Европейските норми: DIN EN ISO 9001, според които качественият контрол започва от проверка на суровините и завършва с окачествяване на крайният продукт.

През 1980 г. GEALAN стартира производство на цветни PVC профили по метода на ко-екструзията. Същността на този метод се състои в прибавянето на слой Плексиглас с дебелина 0.3-0.7 мм към профилната повърхност едновременно с екструзията. Процесът на ко-екструзия протича при много висока температура, в следствие на което двата материала, които имат сходни характеристики се свързват неразделно помежду си. Получената профилна повърхност е копринено гладка, устойчива на UV лъчи и атмосферни влияния, антистатична и устоичива на механични въздействия.

През Май 1997 г. фирма GEALAN беше успешно сертифицирана в зависимост от нормите на ISO 14001. Тези стандарти за опазване на околната среда бяха интегрирани в QSU система за управление и допълнително сертифицирани съгласно ISO 9001:2000.

Дървесен декор

Предимства:

  • Не се изисква специална поддръжка
  • Дълъг живот
  • Устойчивост на атмосферни влияния
  • Забележителна топлинна и звукоизолация
  • Възможност за рециклиране

Ако цените естествения вид, но същевременно желаете да се наслаждавате на предимствата на модерните технологии за производство на дограма, прозорците GEALAN с ефект на дърво са правилният избор за вас.

Цветни фолиа на GEALAN:

Следните цветове фолиа се предлагат.

Цветните полета са само с илюстративна цел и може да има разминаване с действителните цветове.

Стандартни дървесни фолиа:

Златен Дъб

Махагон

Орех

Тъмен дъб