Изберете страница

За нас Какво предлагаме

Безплатна и професионална консултация на място в някой от нашите офиси, в приятна обстановка, за което ще се погрижат нашите добре обучени офис консултанти.

Безплатно снемане на размери от технически консултанти за всички изделия на ВОРОШИЛОВ и допълнителна консултация по проблеми на място.

Качествено и в срок изработка, доставка и монтаж на вашата алуминиева и ПВЦ дограма и комарници. Дограмите се предлагат в широка гама от цветове: дървесни и RAL стандартни и нестандартни.

Ремонт на стара дограма, там където е възможно, включваща подмяна на стъклопакети, обков, уплътнения, подмяна на брави, подмяна на повредени автомати за врати и др. С гаранционна поддръжка на ремонтите от 6 месеца.

Вътрешни и външни щори, необходими за допълване на комфорта в помещенията с богат набор от материали за изработка и цветове.

Изработка и монтаж на вътрешни интериорни врати на фирма GRADDE, с богата гама от цветове и регулируеми каси за дебелини на зидове до 34 см. Предлаганите врати са високо немско качество, допълващи вашия интериор и задоволяващи и най-претенциозните клиенти.

Изработка и монтаж на външни блиндирани врати в партньорство с турската фирма Ozer-ka, предлагащи сигурност и безопасност за вашия дом.

Поставяне на външна топлоизолация по европейски стандарти за подобряване енергийната ефективност на сградите и подобряване комфорта на живущите в тях. ВОРОШИЛОВ работи с топлоизолационните системи на Angro Аustrotherm и Baumit, обикновен екструдиран полистирол и полистирол тип Неопор. Богат набор от дебелина на топлоизолацията, вид и цвят на завършваща мазилка.

ВОРОШИЛОВ работи с материалите за хидроизолация на фирма ИЗОМАКС.

“Изомакс ЕЛАСТА” е финодисперсна система от битум, модифициран със SBS каучук, емулгатор, влакна, пълнители и вода. Течно-пластична маса в различни цветове. След изсъхване придобива еластични свойства.

Нашето кредо е „от дограмата до боята!”. Знаем колко е важно ремонтните дейности да бъдат извършвани с подходящите за всеки индивидуален случай материали и технологии. Затова следим всичко ново, което излиза на строителния пазар в България и по света. Поддържаме набор от професионални машини и инструменти, а хората, с които работим са специалисти с опит в различните области на ремонтната дейност.

Гаранционен срок на всички изделия – 3 години от датата на монтажа. Гаранционно и следгаранционно обслужване на клиентите за всички продукти на ВОРОШИЛОВ.

Промоционални сезонни отстъпки в цената, както и много разнообразни подаръци, празнична томбола и много други. ВОРОШИЛОВ се стреми да изненадва и радва своите клиенти! Фирмата е създала и специална промоция за подмяна на ПВЦ дограма на входовете, включваща двустранно подмазване, извозване на старата дограма и безплатни алуминиеви первази. Искате да проверите? Просто вдигнете телефона и попитайте или посетете най-близкия офис до вас.