Изберете страница

Ремонти Дейности

С фирма ВОРОШИЛОВ – от дограмата до боята!

Нашето кредо е „от дограмата до боята!”. Знаем колко е важно ремонтните дейности да бъдат извършвани с подходящите за всеки индивидуален случай материали и технологии. Затова следим всичко ново, което излиза на строителния пазар в България и по света. Поддържаме набор от професионални машини и инструменти, а хората, с които работим са специалисти с опит в различните области на ремонтната дейност.

Затова спокойно и отговорно заявяваме, че можем да предложим ремонт на дома ви от дограмата до боята. Сигурни сме, че ще останете доволни от качествено свършената работа и от чистия вид, в който обектът ще ви бъде предаден.

Да поверите ремонтните дейности само на една група от специалисти има много предимства. Спестявате разходи. Единният стил на работа повишава качеството на услугите. Печелите време. Не се занимавате да търсите за всяко нещо подходящия майстор. Има едно отговорно лице за връзка, за да коментирате с него всичко, което е направено или предстои да се прави в дома ви.

Добре свършената работа за вашия дом, магазин или офис днес е нашата визитна картичка пред настоящи и бъдещи клиенти.

Мазилки, замазки, измазване

Мазилката се смята за основния тип работа при ремонтите и заема важно място в довършителните дейности в строителството. Нанася се върху стените, таваните и другите елементи на сградата. Изпълняват се с различни видове разтвори, които се дозират и забъркват на място или се доставят дозирании се забъркват докато се получи точната смес. Три са основните фактори, за качествена мазилка:

  • подготовка на основата;
  • избор на материал;
  • избор на майстор;

Боядисване, бояджийски услуги

ВОРОШИЛОВ държи на качественото боядисване. Затова извършва всички подготвителни и допълнителни операции, които то изисква.

Необходимо е боята да се нанесе на няколко тънки слоя.

Първият се нарича грунд. Той намалява попивната способност на основата, като така гарантира равномерност на покритието и цвета и увеличава сцеплението между основата и следващите пластове.

Вторият слой е „подмазачен” или изравнителен. Нанася се ако е необходимо допълнително, фино изравняване на мазилката.

Третият слой е шпакловка – повърхността се изравнява и е окончателно готова за боядисване.

Едва следващите слоеве могат да се нарекат същинско боядисване.

Сухо строителство, гипсокартон, окачени тавани

Във ВОРОШИЛОВ знаем, че един от най-бързите и лесни начини за ремонт и преустройство на помещения, в които няма влага е сухото строителство. В помещения с постоянна пара и влага (кухни, бани) се използват гипсофазерни и гипсокартонени плочки, тъй като при тях, благодарение на специални мерки, гипсът остава сух.

До скоро се смяташе, че окачените тавани са подходящи само за луксозни обекти и не бяха особено популярни като поръчка за дома. Напоследък все повече хора си дават сметка за разнообразните функции на окачения таван и все по-често имаме поръчки за изпълнението му.

Взели сте решение да правите ремонт и разглеждате оферти за сухо строителство? Не се учудвайте на разликите в цените, тъй като при всеки случай се взимат предвид различни фактори. Затова ви предлагаме да се консултирате с някой от нашите специалисти.

Облицовки

Видимите покрития на външните и вътрешни стени и тавани, изпълнени с плочести материали или с разтвори се наричат облицовки. Те могат да бъдат от естествени или изкуствени материали. Според начина им на изпълнение се делят на лепени, окачени или взидани и пак според него имат защитни или декоративни функции.

По правило облицовките се изпълняват от долу на горе.

Водопровод и канализация, ВИК услуги

Поддържането и ремонта на водопроводни инсталации е наболяла тема не само за бранша, но и за обществото като цяло. Когато се купуват тръбите за ремонт е добре, веднага да се изберат и съответстващите им фитинги. Видовете тръби за водопроводни инсталации са:

  • стоманени и поцинковани;
  • пластмасови;
  • медни.

Зидарии

Качествената зидария изисква майсторство и опит, с каквито ремонтните бригади на ВОРОШИЛОВ разполагат . Могат да се зидат камъни, тухли, газобетонни блокове. Когато става въпрос за ремонт на зидария, тънкостта се крие в това, че трябва майсторът да е наясно как е била изпълнена предишната.