Изберете страница

Хидроизолации Материали

ВОРОШИЛОВ работи с материалите за хидроизолация на фирма ИЗОМАКС.

„Изомакс ЕЛАСТА“ е финодисперсна система от битум, модифициран със SBS каучук, емулгатор, влакна, пълнители и вода. Течно-пластична маса в различни цветове. След изсъхване придобива еластични свойства.

Предимствата му са:

Гъвкавост. Комбинацията от специален каучук и милиони фини влакна в състава й осигурява получената мембрана да се деформира заедно с основата, без да се напуква и отделя, независимо от атмосферните условия и температурните промени.

Лесен е за нанасяне. Покритието изсъхва за около 4 часа. Позволява на основата да диша. Изсъхналият слой има микропореста структура, което му позволява да пропуска водните пари. Устойчив на UV лъчи. Хидроизолациите с „Изомакс ЕЛАСТА“ са устойчиви на вредното влияние на UV радиацията, благодарение на своята специфична структура (малки битумни капчици, защитени със слой неорганичен емулгатор), която осигурява дълготрайност на материала над 15 години. Негорим и екологичен. Продуктът не съдържа органични разтворители, не е пожароопасен и е безопасен за здравето и околната среда.

„Изомакс ЕЛАСТА“ се произвежда в четири основни цвята. Цветовете сив, червен и зелен се полагат като завършващ слой.

Изомакс пасти

Хидроизолационните пасти ИЗОМАКС-0 и ИЗОМАКС-А са продукти с доказано качество вече 19 години. Приложението им е основно за ремонт на стара покривна хидроизолация. Хидроизолационните пасти представляват течно-пластична маса с тъмнокафяв до черен цвят.

  • Състав: Финодисперсна система от битум, каучук, емулгатор и вода, пластификатори, с или без неорганични пълнители и армиращи влакна.
  • Структура: Малки капчици, защитени със слой неорганичен емулгатор, предпазващ ги от стареене при въздействие на слънчевите лъчи.
  • Цветните хидроизолационни пасти се нанасят като последен слой.

Цветове:

Цветното покритие дава защита срещу UV лъчите и по този начин предпазва изолацията от стареене.

Този последен слой дава възможност да бъде постигната естетическа завършеност на изолацията.

V

цвят 001

V

цвят 002

V

цвят 003

V

цвят 004

V

цвят 005

V

цвят 006

V

цвят 007

ИЗОМРАЗ

„ИЗОМРАЗ“ е двукомпонентна хидроизолация на база водна полимер-каучукова дисперсия, минерални пълнители, пигменти, с или без добавка за армиращи влакна и втвърдител – прахообразна добавка, в различни цветове. Материалите „ИЗОМРАЗ“ могат да де полагат върху основи съвместно с армиращ слой от полимерен воал или стъклена мрежа.

Предимствата:

  • Минимална температура на втвърдяване (0°C) позволява изпълнението на качествени хидроизолации и през зимата
  • Бързо втвърдява дори и при висока влажност на въздуха
  • Образува високоеластична мембрана, осигуряваща възможност за ходене
  • Изключително висока адхезия към всякакви основи – осигурява водонепроницаемост и при отрицателен воден натиск
  • Паропропускливост – позволява на основата да „диша“
  • Запазва гъвкавост и при ниски температури (до минус 25°C)

ИЗОМРАЗ се произвежда в 2 основни цвята /сив и бежов/ и два допълнителни. UV-устойчиви: бял и „мозайка“ /комбинация от различни цветни пълнители/.