Изберете страница

Обков За PVC дограма

ARX

ARX е Словенска фирма специализирана в производството на обков за прозорци и врати. Вече близо столетие ARX се развива и доказва, че е най-добрият обков за производство на прозорци и врати. Продуктовата гама е съобразена с новите високотехнологични изисквания и стандарти, както и с архитектурните възможности при производството на PVC дограма.

Завода Ковинопластика е международна компания с дългогодишна практика, неговата цел е да се отговори на търсенето на клиентите за функционални качествени продукти.

Качественият Обков ARX за прозорци е много важен за цялостния комфорт в дома. Той заедно с максималната сигурност и безопасност са основните приоритети на всички обитатели. В резултат на това те непрестанно проучват предложенията на пазара, преди да направят своя окончателен избор. Понякога минава доста време, докато се постигне така желаният баланс между уюта и сигурността. Това до голяма степен се дължи на факта, че разнообразният пазар прави намирането на подходящото решение изключително трудно. Богатият избор, който имат потребителите днес, има и своите лоши страни. Ето защо винаги е необходимо да избирате внимателно и концентрирано.

Със ARX всички потребители ще получат най-доброто за своя дом и офис. Между другото комфортът на работното място е не по-малко важен от домашния. Ето защо и в офисното помещение е препоръчително да монтирате подходящ обков за прозорците, който да помогне за създаването на отпускаща и предразполагаща атмосфера. По този начин влезлите при вас клиенти и партньори ще почувстват мигновено комфорта, който ще се отрази положително и върху тях. Потискащата и дискомфортна обстановка често има обратен ефект – клиентите и партньорите не могат да изпитат нужното доверие за дългосрочни бизнес отношения.

Добрият и качествен обков ARX  осигурява безпроблемното функциониране както на врати, така също и на прозорци. Това се отнася за цялата година, а също така обковът има дълъг живот на експлоатация. Това е едно от нещата, които най-много искат потребителите. Всички те желаят преди всичко да не се налагат постоянни ремонтни процедури, които често пъти струват повече, отколкото монтирането. Освен това спестяването на пари в наши дни е приоритет на много мъже и жени, тъй като финансовата криза е свила бюджетите на доста семейства. В резултат на това те са принудени да ограничат своите разходи, а един непредвиден ремонт може да се окаже непосилен за техните финансови възможности.

Пвц позволява поставянето на обков ARX с многоточково затваряне, при това на напълно достъпни цени. Обковът, освен противовзломния си ефект, който го прави сред най-предпочитаните, осигурява по-прецизно настройване на пантите и предотвратяване на неприятния ефект, който се получава, когато вятърът прониква в жилището въпреки дограмата. Най-доброто решение за вас е ARX, защото е многостранно регулируем обков във всички посоки, подходящ за вашите прозорци. Крилата могат да се отварят по различни начини, като се предлагат някои нестандартни и в същото време атрактивни решения. Някои от тях са хоризонтално отваряне, вертикално отваряне, както и комбинирано – по вертикалната и хоризонталната ос.