Изберете страница

PVC дограма S 9000

Топлина и уют

Новата система GEALAN S 9000 с монтажна ширина 83 мм съчетава характеристиките и предимствата на средните и трайни уплътнения. Голямата монтажна ширина, 6 вътрешни камери на профила на рамката и крилата и 3 уплътняващи вериги гарантират изключителна ефективност на изолацията. По този начин прозорците отговарят на най-високите изисквания.

Висока стъклена стойка поради височина на припокриване 26 мм за подобрена топлоизолация.

Прецизни стоманени профили за оптимално съотношение между шумо и топлоизолация.

Чрез 6 камери в каса, крила и делители, отлична топло и звукоизолация.

Последните достижения на германската строителна индустрия са залегнали в най-новата система за ПВЦ дограма на Гелан. Суперкачествените максимално топлоизолиращи профили са със строителна широчина 83 мм  и възможност за вграждане на троен  44 мм стъклопакет Гъвкавото уплътнение в фалца  на рамката допринася за подобряването на топлоизолационните свойства. Освен това предпазва фитингите от проникващата влага в прозореца и улеснява по-доброто отваряне на крилата, особено при ниска температура извън прозореца.

Разработването на система 83мм с най-добри топлоизолационни свойства не е съвпадение, а резултат от целенасочено разработваната работа.  Многобройни изчисления са довели до отлични топлоизолационни стойности. От самото начало беше постигната  топлоизолация на Uf – 0,92 W / m²K в стандартната комбинация със стомана, като по този начин се осигури възможност за преминаване. 6-камерната конструкция предлага идеална защита срещу студ и шум, а нейната ефикасност е подобрена от възможността да бъде използван троен стъклопакет с дебелина до 44 мм. По този начин намаляват чувствително разходите за отопление, както и емисиите на CO2. Освен това голямата дебелина на конструкцията от 83мм, осигурява повишена здравина на ъглите и по този начин повишава здравината на целия прозорец. Същевременно стоманената армировка осигурява стабилно фиксиране на обкова и изключителна стабилност. Безфалцовият вътрешен ръб на касата няма улеи, в които да се събират нечистотии, което улеснява почистването на прозореца. Освен това нечистотията се отстранява изключително лесно от заобления външен ръб на касата. Чрез допълнителното включване на патентованата система за вентилация GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL) успешно се предотвратява образуването на мухъл особено в зоната на перваза.